Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

ürkü amerikan bar sebebiyle sineerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı düz iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış binalabilir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Binalarda belli başlı standartlarda alan alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana kapıların tarafı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde muamelat adımları alelumum şunları muhtevaerir:

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın bapları üzere çatı eminği çekimının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, kızdırmae dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına allıkınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın Kapısı taban amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba insan yaşıyor ise yangın kapısı gidiş yönüne doğruca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) temel amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir Yangın Merdiveni Kapısı şeklide dokumalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki yaman, yangın, tül vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu aksi koşulların öteki katlara geçişini karışmak veya olabilir evetğu denli geciktirmektir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra müdafaa eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha güzel uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Hassaten, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı ilkin edinmek üzere kullanım amacına ve kullanan can sayısına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birkötü insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page